U reserveert nergens goedkoper dan bij ons. Boek met 5% korting!
image

Boeken met korting!

U reserveert nergens goedkoper dan bij ons. Maak gebruik van de kortingsbutton op onze site. U ontvangt direct 5% korting op onze tarieven.

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Groepsarrangementen

Gezellig een paar dagen weg met een groep familieleden, vrienden of kennissen. Tijd met elkaar doorbrengen en samen leuke dingen doen. Denkt u bij een groepsaccommodatie niet meteen aan een hotel? Dat is jammer want Hotel Almenum biedt u alle faciliteiten die uw groepsuitje tot een succes maken. U heeft de beschikking over een gezellige ruimte waar u gezamenlijk kunt ontbijten, een spelletje kunt doen etc. In de omgeving zijn vele mogelijkheden voor actieve, culturele en/of ontspannende uitjes. En heeft u even behoefte aan wat privacy, dan trekt u zich toch even terug in uw comfortabele hotelkamer of hotelappartement. Het groepsarrangement is te boeken vanaf 8 personen.

Tevens hebben wij verschillende mogelijkheden voor het uitbreiden van het arrangement met verschillende activiteiten zoals zeilen op het wad, wadlopen, een stadswandeling door Harlingen, een rondvaart door de haven van Harlingen, fietshuur en nog veel meer (vooraf reserveren).

Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van een aansprekend programma naar uw wensen.

Groepsarrangement

  • Verblijf 3 dagen 2 nachten
  • Bij aankomst staat er een welkomstdrankje voor u klaar
  • 1x 3-gangendiner bij Restaurant Nooitgedagt
  • Privégebruik van gezellige groepsruimte

Andere arrangementen