U reserveert nergens goedkoper dan bij ons.
Hotel Almenum
image

U reserveert nergens goedkoper dan bij ons.

Boek via de officiële website en we garanderen u altijd de laagste prijs! 

Boek hier

 

DBF_0164.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Almenum

U bent van harte welkom in Hotel Almenum in Harlingen. Als u een bezoek in Friesland heeft gepland, is dit de perfecte plek voor u. Vergeet niet: als u direct bij ons boekt, ontvangt u gegarandeerd de laagste prijs!

Het sfeervolle stadslogement van Harlingen

Middenin het gezellige, oude stadscentrum van Harlingen vindt u Hotel Almenum. In een prachtig gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en eeuwenoude arbeidershuisjes hebben wij gezellige hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en eenvoudige budgetkamers gerealiseerd. Samen met de sfeervolle, rustige binnentuin vormt dit een uniek decor voor de start van uw vakantie in Friesland.

Uw vakantie in Friesland of op de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland is pas volledig na een bezoek (overnachting) aan het pittoreske Harlingen. 

Bekijk onze prachtige kamers

Ontbijt als extra

Uiteraard bieden we bij Hotel Almenum ook de optie voor u om te genieten van een heerlijk ontbijt. Wij maken voor u een gepersonaliseerde étagère waarmee u gegarandeerd fris aan uw dag beginnen zal. Hierbij kan een kopje thee- of koffie natuurlijk niet ontbreken. De belangrijkste maaltijd van de dag leveren wij op basis van reservering, met een tijdafspraak tussen 06:30 en 09:30.

Heeft u nog vragen over ons ontbijt? Neem dan contact met ons op.

Of reserveer een kamer + ontbijt!

Harlingen

Harlingen is een karakteristieke havenstad met veel cultuur, leuke winkels, gezellige restaurants en terrassen en daarom alleen al uw bezoek waard. Maar vanuit Harlingen maakt u ook prachtige wandel-, fiets-, autotochten in de omgeving. Natuurlijk, Harlingen is ook de plaats van waaruit u vertrekt naar de parels van de Wadden Terschelling en Vlieland. Hotel Almenum is dan ook een ideale uitvalsbasis voor al uw Friesland-trips!

Heeft u vragen over een verblijf in ons hotel? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Neem contact op