U reserveert nergens goedkoper dan bij ons. Boek nu met 5% korting!
Hotel Almenum
image

U reserveert nergens goedkoper dan bij ons. Boek nu met 5% korting!

Boeken met korting!

U reserveert nergens goedkoper dan bij ons.
U ontvangt direct 5% korting op onze tarieven.

  • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Almenum

Het sfeervolle stadslogement van Harlingen

Middenin het gezellige, oude stadscentrum van Harlingen vindt u Hotel Almenum. In een prachtig gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en eeuwenoude arbeidershuisjes hebben wij gezellige hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en eenvoudige budgetkamers gerealiseerd. Samen met de sfeervolle, rustige binnentuin vormt dit een uniek decor voor de start van uw vakantie in friesland.

Uw vakantie in Friesland of op de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland is pas volledig na een bezoek (overnachting) aan het pittoreske Harlingen  "Harlingen Welkom aan Zee".

Harlingen is een karakteristieke havenstad met veel cultuur, leuke winkels, gezellige restaurants en terrassen en daarom alleen al uw bezoek waard. Maar vanuit Harlingen maakt u ook prachtige wandel-, fiets-, autotochten in de omgeving. Natuurlijk, HArlingen is ook de plaats van waaruit u vertrekt naar de parels van de Wadden Terschelling en Vlieland.

Hotel Almenum is dan ook een ideale uitvalsbasis voor al uw Friesland-trips!

Kom lekker ontspannen tijdens een beauty arrangement, lekker actief zijn met ons fiets arrangement. Kijk voor alle mogelijkheden bij onze bijzondere hotelarrangementen. Tevens bieden wij speciale groepsarrangementen, vergaderarrangementen en zorgvakanties.

Heeft u vragen over een verblijf in ons hotel? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Tot ziens,

Marije en team

Plan uw route met Fietsroutenetwerk:
Plan uw route met Fietsroutenetwerk:
Bekijk ons gastenboek
Bekijk ons gastenboek