U reserveert nergens goedkoper dan bij ons.
Hotel Almenum
image

U reserveert nergens goedkoper dan bij ons.

Boek via de officiële website en we garanderen u altijd de laagste prijs! 

Boek hier

 

DBF_0164.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Pittoresk logeren in Harlingen

Hotel Almenum, hét stadslogement van Harlingen, ligt midden in het oude centrum aan de voet van de oude grote kerk de ‘Dom van Almenum’. In de rust van het sfeervolle Harnzerhof, maar toch op slechts 100m van de gezellige Harlinger Hoofdstraat. 

Hotel Almenum is een van de meer dan 500 prachtige monumenten die de stad rijk is. Wat vroeger een pakhuis, een zakkenmakerij en 4 arbeiderswoninkjes waren, zijn nu de receptie, hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en een budgetkamer. De Hoekwoning, de oude bomsluiter uit 1645 en in 1984 gerestaureerd is in 2008 aangekocht als dienstwoning.

De buitenkant van de panden is met veel zorg gerestaureerd waardoor zij hun bijzondere karakter en authentieke details hebben behouden. Als u de binnentuin inloopt waant u zich in vroegere tijden. In het pand bieden wij u meerdere type sfeervolle kamers: hotel-appartementen, hotelkamers en budgetkamers.

Bekijk de kamers

Onze prachtige binnentuin

Op 100 meter van de gezellige drukte van het centrum van Harlingen is de stadstuin van het hotel een ware oase van rust. De sfeervolle tuin is aan drie kanten omsloten door de monumentale gebouwen van het hotel. Hierdoor is de tuin heerlijk beschut en waant u zich al snel in vroegere tijden.

In de tuin vindt u ook een terras met zitjes, waar het op een mooie dag heerlijk toeven is met een krantje, een goed boek of gewoon even lekker helemaal niets!

Heeft u verder nog vragen over de kamers of andere onderwerpen? Aarzel niet en neem contact op.

Contact

Praktische informatie

Bij Hotel Almenum hebben wij een receptie met beperkte openingstijden. U kunt tussen 15:00 en 18:00 uur inchecken, of later in overleg -  op de dag van vertrek kunt u uitchecken vóór 10:00 uur. Verder heeft ons hotel geen eigen parkeergelegenheid. Tegen betaling kunt u parkeren op de openbare parkeerplaatsen in de gehele omgeving van het hotel.

Het hotel beschikt over een aangepast appartement voor mindervalide gasten, indien gewenst met zorgfaciliteiten. Ook hebben wij voor u een kamer als u last heeft van allergie. Verder zijn huisdieren toegestaan; maximum 2 huisdieren per appartement.

Meer hierover