U reserveert nergens goedkoper dan bij ons.
Hotel Almenum
image

U reserveert nergens goedkoper dan bij ons.

Boek via de officiële website en we garanderen u altijd de laagste prijs! 

Boek hier

 

dbf_6532
_mg_1660
dbf_6549
dbf_6534
dbf_6544
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zorg

Hotel Almenum beschikt over een aangepast appartement, desgewenst met zorgaanbod. Een ander appartement is geschikt voor mensen met allergie en/of luchtwegproblemen.

Op deze manier willen wij mensen die slecht ter been en/of afhankelijk zijn van een rolstoel of allergieën/astma hebben toch een zorgeloze vakantie in Harlingen aan bieden.

Rolstoelafhankelijk

Voor rolstoelafhankelijke gasten hebben we een goed toegankelijk appartement met o.a. een ruime entree, brede deuren, aangepaste badkamer met in hoogte verstelbare wastafel, ruime douche met beugels en doucherolstoel (trippelaar).

Verder hebben we een elektrisch in hoogte verstelbaar toilet en ruimte voor assistentie. In de slaapkamer 2 seniorenbedden met verstelbare bodems. De huiskamer beschikt over voldoende vrije ruimte. 

Voor vragen, neem contact met ons op.

Contact

Zorgaanbod

Voor mensen die last hebben van allergie of astma hebben wij een appartement met de volgende aanpassingen: Op de vloer ligt vinyl. Alle gordijnen en meubelstoffen zijn synthetisch. De bedden zijn voorzien vansynthetische dekbedden. In dit appartement zijn geen huisdieren toegestaan en wordt niet gerookt.

Laat ons tijdig weten aan welke zorg u behoefte heeft om uw verblijf bij ons zo prettig mogelijk te laten verlopen. Samen met uw eigen zorginstelling én Thuiszorg Kompas te Harlingen gaan we dit zo goed mogelijk voor u regelen. De aanpassingen zijn mede mogelijk gemaakt door steun van stichting De Stijgbeugel.

Neem contact op